top of page

Коучінг-марафон «Стратегія успіху»

27-28 листопада у Палаці дитячої та юнацької творчості Херсонської міської ради відбувся коучінг-марафон «Стратегія успіху».

Були присутні: Поліщук Амура ЗОШ 46, Тєлєтьєн Карина ЗОШ #37, Жиленкова Анастасія НВК #51, Штик Анастасія Анастасія НВК #51, Михайлов Денис НВК # 56 та Абрамова Ангеліна ЗОШ #46, яка організовувала та провела тренінг на тему «Секрети успішного користування комп’ютером», як представник ради МУП.

Перший коучінг «Секрети успішного користування комп’ютером» почався с приємного знайомства, а також з правил користування ком’ютером. Ми детально розглядали, які є антивіруси та чому деякі з них небезпечні, яким чином прискорити ком’ютер та ми вчилися за допомогою клавіш включати програми.

Також нам видали корисні пам’ятки зі сполучанням клавіш та їх дією.

Другий коучінг з темою: « Інструменти написання ефективних текстів чи статей» почала тренер-журналістка, яка захопливо розповідала про правила написання журналістських статтей.

Ми розглядали якими повинні бути заголовки, щоб стаття не відвернула читача та щоб вона сприймалася легко і з цікавістю. Вчилися відрізняти новину від події. Дізналися які функції у журналіста та як впливає вікова категорія на сприймання різної інформації.

На перервах між коучінгами ми чаювали та знайомилися ближче один з одним.

Третій коучінг «Колесо життєвого балансу» проводила тренер-психолог якій було цікаво дізнатися, як ми розуміємо та що для нас значить слово успіх.

Потім нам дали практичне завдання, на якому потрібно було намалювати колесо балансу життя. Після завершення ми показували свій «баланс життя» та докладно про нього розповідали. Всі були дуже відкриті, щирі, по своєму креативні та душевні.

По закінченню марафону нам вручили сертифікати, а ми поділилися своїми відгуками про коучінги, та обмінялися теплими словами.



18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

25.03.2024

20.02.2024

19.03.2024

bottom of page