top of page

День толерантності

Зараз у школах Херсона проводиться "Тиждень толерантності ", діти мають можливість дізнатися, що таке Толерантність і навіщо вона потрібна у сучасному суспільстві. Учасники учнівського парламент освіти, також зробили свій внесок. У Херсонській гімназії 6

Голова Глазкова Аліна та заступник голови міністерства освіти організували арт- презентацію для старших класів "Душі людської доброти".Гімназисти розповідали про відомих особистостей з обмеженими можливостями, та як вони надихають людей.Метою було заклик учнів до доброзичливого і толерантного ставлення до цих людей, У презентації були мотиваційний спікер Нік Вуйчич, художниця Марія Смбатян,спортсменка Вікторія Савцова і Марія Помазан.

Також була встановлена дошка опитування.На ній були розміщені вислови філософів, поетів, політиків про толерантність. Завдання учнів обрати цитату найбільш влучну або за уподобанням.

В ЗОШ 46 представник комісії Абрамова Ангеліна, провела міні гру « Продовжіть речення» для учнів своєї школи щодо для Толерантності. Розповідала про важливість бути ввічливим та добрим з іншими людьми, тому що треба цінувати и любити одне одного.

Представниця комісії Пасєка Анна у своїй школі #36 для молодших класів організувала спільний перегляд кінофільму. А в старшій школі провели виховну годину на тему толерантності. Кожен міг задати питання , яке його цікавило. А також по школі були розвішані листівки с основними поняттями толерантності - бути милосердним, поважати права іншого тощо.

У 1 гімназії представниками комісії Бондаренко Софією і Гордієнко Яною також були проведені відповіді заходи. Були проведені відкриті уроки серед молодшої школи де дітям розповідали про те яку роль толерантність грає в соціумі.  Проведено бліц-опитування серед учнів 5-11 класів стосовно толерантності вчителів, по відношенню до учнів: обирали  найтолерантнішого вчителя. Кожен клас отримав творче завдання -намалювати плакат висвітлюючий проблему толерантності


26 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

13.05.2024

06.05.2024

01.05.2024

bottom of page