top of page

26.02.2024

На популярній онлайн платформі "Zoom" відбулась захоплююча заочна подорож "Херсон та Бонн: міста-побратими", яку організувала комісія з питань освіти в співпраці з нашою шанованою гостею-спікеркою. Зустріч пройшла в атмосфері тепла та дружньої взаємодії, залишивши яскраві враження у всіх учасників.


На цьому заході наша шановна гостя: Тетяна Вікторівна ДОНЧЕНКО, завідувачка відділу документів іноземними мовами Херсонської ОУНБ ім. Олеся Гончара. Її захоплююча доповідь об'єднала цікаві факти про місто Бонн та його захоплюючу історію, зробивши подорож надзвичайно цікавою та пізнавальною.


Ключовими моментами онлайн заходу стали: 


✅Глибоке обговорення концепції міст-побратимів та їх важливості для Херсона, а також розгляд причин і обставин, які призвели до укладення таких партнерств.

✅Вивчення життя та творчості великого композитора Бетховена, його зв'язку з Бонном та цікаві факти про його зв'язок з українськими друзями.

✅Вражаюча віртуальна екскурсія по місту Бонну від пані Тетяни, під час якої ми мали змогу побачити його найвизначніші місця.


🌟По завершенню подорожі всі учасники мали чудову можливість ще глибше освоїти та закріпити отриману інформацію, беручи участь у вікторині на платформі "Kahoot!".


📌"Міста-побратими - це не лише символічні зв'язки між містами, але й важливий механізм для поглиблення міжнародних відносин та співпраці на різних рівнях. Ці зв'язки створюють можливості для обміну досвідом, культурними програмами, та сприяють розвитку економічних, освітніх та соціальних ініціатив. Для Херсона, міста-побратими є вікном у світ, що розширює горизонти, сприяє взаєморозумінню та співпраці з іншими країнами, а також сприяє розвитку міжкультурного діалогу та дружби між народами."


Зустріч виявилась дуже інформативною, цікавою та надзвичайно пізнавальною. Учасники активно взаємодіяли з гостею, ставлячи питання, на які отримували вичерпні та цікаві відповіді.

Участь у заході прийняли 39 учасників, від представників учнівських громад шкіл загальної середньої освіти № 6, 12, 14, 16, 24, 26, 28, 31, 33, 39, 41, 43, 44, 45, 48, 50, 51, 52, 54.


Долучайтеся й слідкуйте за нами у соціальних мережах 👇🏻

⬇️ Телеграм

⬇️ Інстаграм

⬇️ Фейсбук


🔸СТОРІНКА НАШОЇ ГОСТІ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004566731636🔹



3 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

16.05.2024

13.05.2024

06.05.2024

bottom of page