top of page

19.03.2024

💡19 березня 2024 року на онлайн-платформі "Zoom" відбувся чудовий літературний вечір, присвячений творчості видатної української письменниці Наталії Шушляннікової. Зустріч пронеслася у теплій та щирій атмосфері, яка властива її творчості.



Для початку, познайомимось із нашею шановною гостею. Наталя Шушляннікова - письменниця, кандидат історичних наук, доцент, вчитель історії Херсонського академічного ліцею О.В.Мішукова, а також координаторка опорного центру від Асоціації Української миротворчої та Української освітньої платформи☺️



📎Основна увага вечора була спрямована на пілотну версію збірки "Спогади та Щоденники", яка присвячена і написана під час війни, зокрема, окупації Херсону.



Ключевими моментами нашої зустрічі стали:



✅Ведучий, Кирило Борідько, знайомив нашу гостю та учасників зустрічі з радою МУП, його структурою в особливості комісією освіти.


✅Пані Наталя поділилася, як у перші дні повномасштабного вторгнення вона вирішила вести щоденники на онлайн-платформі Facebook, демонструючи всьому світу події в Херсоні та ділячись своїми віршами, у яких виливала свої думки та натхнення, отримане від своїх друзів з усього світу, які підтримували Україну.


✅Також ми вшанували пам'ять тих, хто загинув, та висловили вдячність за велику працю, яку вони виконали. Особливо вражаючим було прослуховування пісні, слова якої базувалися на віршах Наталі Шушляннікової, і цілковито відтворювали атмосферу часів окупації нашого рідного міста.


✅Кожен учасник мав можливість задати своє запитання. Також, за ініціативою гості, всі присутні могли вибрати будь-яке число від 1 до 300, що відповідало номеру сторінки, а пані Наталя декламувала вірш з цієї сторінки для кожного з нас.


✅Заключним акордом стала інтерактивна онлайн-хмарка, до якої кожен учасник міг додати свої враження від заходу.



💫Вечір завершився на романтичній ноті, коли ми разом прослухали ще одну пісню, що викликала позитивні емоції у всіх присутніх. Кожен висловив своє враження від заходу, і всі були захоплені позитивним настроєм, який нам подарувала пані Наталя.



Присутні учасники учнівських громад шкіл загальної середньої освіти №: 12, 14, 16, 20, 26, 28, 33, 37, 39, 41, 43, 44, 45, 48, 51, 52, 56, ХНЛХОР, School to go.



Автор статті: Кузьміна Вікторія


Автор коллажу: Вероніка Доценко



Долучайтеся й слідкуйте за нами у соціальних мережах 👇🏻


⬇️ Телеграм


⬇️ Інстаграм


⬇️ Фейсбук



2 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

01.05.2024

29.04.2024

24.04.2024

bottom of page