top of page

12.09.21 День восьмий. «Що, де, коли?»


Сьогодні день почався не так активно як завжди,бо сьогодні вихідний. Після обіду ми нашим колективом обговорювали ідею фільму. У наших лідерів був проведений тренінг "Мистецтво мислити або просто про складне".Їх мета була познайомити  учасників з інструментами критичного мислення, навчитися аналізувати.

Розпочали зі вправи "Нитка Аріадни", розповіли правила, такою грою вони надали хлопцям та дівчатам нові знання про мистецтво  самостійно мислити.

Наступна вправа була "Давайте поміркуємо" мета цієї гри була навчитися  свідомо розкладати процес мислення на прості складові.

В вечері було придставлено гру від комісії Культура "Що , де, коли?",де учасники розвивали навички та вміння самостійного й групового пошуку відповідей на запитання, активність, кмітливість, здорову та слухову пам'ять, інтелект, культуру спілкування, повагу до думки кожного, упевненість у своїх знаннях, прагнення до перемоги. Від нашого загону було представлено двоє учасників це Михайлов Денис та Пасєка Анна.

Сумісно з куратором Наталією Вплерієвною ми працювали над розробкою заходів щодо створення та функціонування шкільних, інтелектуальних клубів. Які б були у пригоді для підготовки молодших школярів до міського конкурсу Ерудит.

Нам є ще над чим працювати, тому обов'язково повернемося до цього питання.

11 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

25.03.2024

20.02.2024

19.03.2024

bottom of page