top of page

11.09.2021 День сьомий. Цікаві тренінги



Сьогодні наш день почався з енергійної зарядки під музику від 9 району. А післч в нас розпочався цікавий тренінг від Желенкової Анастасії "Самопрезентаціія, уміння представити себе" прослухали від психолога рекомендації які якості допомогають успішно справитися із завданнями, визначили в яких ситуаціях і як себе представляти. Кожний спробував себе самопрезентувати. Ці навички нам стануть у пригоді для нашої подальшої діяльності.

У лідерів, які відвідують тренінг "Рro навички" теж було активно. Вони створювали можливості для відпрацювання ефективної моделі взаємодії в команді.

Знайомились знову у вправі "Хто перший", вигадували колективне бажання для золотої рибки у вправі "Одне бажання", демонстрували можливості групи за умови орієнтації на командний результат кожного з учасників, розвивали уяву та вміння використовувати символіку мови і дії.

Після цього ввечері для всіх лідерів був проведений квест про Екологічні проблеми від 5 району. На цьому квесті вони показали нам усі проблеми екології, та розповіли про флору та фауну нашого краю, а також ми дізналися більше нового про острів Джарилгач. А ввечері після довгого та насиченого дня, для лідерів була проведена запальна та жваву дискотека від 9 району. До зустрічі завтра!

Журналіст: Переверзєва Віолетта ЗОШ 4

Фото: Абрамова Ангеліна ЗОШ 46, Тєлєтьєн Карина ЗОШ 32

27 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

16.05.2024

13.05.2024

06.05.2024

bottom of page